Aktivitetar

Konglekino i Hyllestad

Solan og Ludvik - Jul i Flåklypa

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino på Sørbøvåg. I år viser vi Jul i Flåklypa. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i god tid innan torsdag 05. desember. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: fredag 06. desember kl. 18:00

Meld deg på her

Konglekino i Florø

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino på Florø Kino. I år viser vi Grinchen. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i innan måndag 02. desember. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: tysdag 03. desember kl. 18:00

Meld deg på her.

Konglekino i Dale

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino i Dale. I år viser vi Gubben og katten – tidenes gladeste jul. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i innan fredag 06. desember. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: laurdag 07. desember kl. 13:00

Meld deg på her

Konglekino i Førde

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino i Førdehuset. I år viser vi Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i innan onsdag 11. desember. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: torsdag 12. desember kl. 17:30

Link til påmelding her.

Konglekino i Bremanger

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino på Bremanger Kino. I år viser vi Ailos reise – Et nordisk eventyr. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i innan torsdag 28. november. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: fredag 29. november kl. 17:00

Meld deg på her

Konglekino i Svelgen

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino i Svelgen Samfunnshus. I år viser vi Ailos reise – Et nordisk eventyr. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i innan tysdag 26. november. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: onsdag 27. november kl. 17:00

Meld deg på her

Konglekino i Bergen

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino på Bergen Kino. I år viser vi Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i god tid innan onsdag 27. november. Arrangementet er gratis og det vil bli delt ut godteposar og noko å drikke til alle konglebarna ved oppmøte. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: søndag 1. desember kl. 13:00

Hugs å hente billettane
Kinobillettane hentar du på kontoret vårt i sentrum, Christian Michelsens gate 4, 5012 Bergen. Billettane må hentast innan torsdag 28.11. Opningstidene våre er 10:00- 15:00.

 

Meld deg på her.

Konglekino i Årdal

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino på Årdal Kino. I år viser vi Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i innan onsdag 27. november. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: torsdag 28. november kl. 18:00

Meld deg på her

Konglekino på Nordfjordeid

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino på Eid Kino. I år viser vi Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i god tid innan måndag 25. november. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: tysdag 26. november kl. 17:30

Meld deg på her

Konglekino i Sogndal

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino i Sogndal Kulturhus. I år viser vi førpremiere på Frost 2. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i god tid innan fredag 5. november. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: søndag 8. desember kl. 16:00

Meld deg på her