Aktivitetar

Kongletokt med Svanhild i Måløy

Laurdag 22. august kan du bli med på Kongletokt med Svanhild i Måløy!

Det vil bli tre turar, og turane startar på Torget i Måløy. Tidspunkta ein kan velje mellom er klokka 11.00, 12.30 og 14.00.

Det er gratis, men ein må vere påmeldt på førehand. På kvar tur har vi plass til maksimalt 32 deltakarar, så her er det «først til mølla»-prinsippet som gjeld. På kvar påmelding har vi plass til éin vaksen og maksimalt tre barn.

Klikk her for å gå til påmelding.

Vel møtt! :)

(Foto: Svanhild)

Kongletokt med Svanhild

Laurdag 1. august kan du bli med på Kongletokt i Florø med Svanhild! Dette arrangerer vi saman med Byen Vår Florø.

Det vil bli tre turar, og turane startar på Kolkaia i Florø. Tidspunkta ein kan velje mellom er klokka 11.00, 12.30 og 14.00.

Det er gratis, men ein må vere påmeldt på førehand. På kvar tur har vi plass til maksimalt 32 deltakarar, så her er det «først til mølla»-prinsippet som gjeld. På kvar påmelding har vi plass til éin vaksen og maksimalt tre barn.

For påmelding, klikk her.

Vel møtt! :)

(Foto: Svanhild)

Konglekino i Hyllestad

Solan og Ludvik - Jul i Flåklypa

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino på Sørbøvåg. I år viser vi Jul i Flåklypa. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i god tid innan torsdag 05. desember. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: fredag 06. desember kl. 18:00

Meld deg på her

Konglekino i Florø

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino på Florø Kino. I år viser vi Grinchen. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i innan måndag 02. desember. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: tysdag 03. desember kl. 18:00

Meld deg på her.

Konglekino i Dale

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino i Dale. I år viser vi Gubben og katten – tidenes gladeste jul. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i innan fredag 06. desember. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: laurdag 07. desember kl. 13:00

Meld deg på her

Konglekino i Førde

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino i Førdehuset. I år viser vi Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i innan onsdag 11. desember. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: torsdag 12. desember kl. 17:30

Link til påmelding her.

Konglekino i Bremanger

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino på Bremanger Kino. I år viser vi Ailos reise – Et nordisk eventyr. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i innan torsdag 28. november. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: fredag 29. november kl. 17:00

Meld deg på her

Konglekino i Svelgen

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino i Svelgen Samfunnshus. I år viser vi Ailos reise – Et nordisk eventyr. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i innan tysdag 26. november. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: onsdag 27. november kl. 17:00

Meld deg på her

Konglekino i Bergen

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino på Bergen Kino. I år viser vi Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i god tid innan onsdag 27. november. Arrangementet er gratis og det vil bli delt ut godteposar og noko å drikke til alle konglebarna ved oppmøte. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: søndag 1. desember kl. 13:00

Hugs å hente billettane
Kinobillettane hentar du på kontoret vårt i sentrum, Christian Michelsens gate 4, 5012 Bergen. Billettane må hentast innan torsdag 28.11. Opningstidene våre er 10:00- 15:00.

 

Meld deg på her.

Konglekino i Årdal

Tradisjonen tru inviterer vi Konglekundane våre med på Konglekino på Årdal Kino. I år viser vi Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul. Eldre søsken er sjølvsagt også hjarteleg velkomne. Det er første mann til mølla, så meld dykk på i innan onsdag 27. november. Arrangementet er gratis. Ta med familien og bli med på moroa!

Tidspunkt: torsdag 28. november kl. 18:00

Meld deg på her